[@ArticlePhoto]
Κορμός με παγωτό παρφέ σοκολάτα και brownies

Ετοιμάζετε το 1.2.Bake! Μίγμα για Brownies και το Μίγμα για Παγωτό Παρφέ με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες την κουτιών. Σε μακρόστενη φόρμα στρώνετε αντικολλητικό χαρτί γύρω - γύρω και βάζετε μια μεγάλη φέτα από το έτοιμο brownies για βάση. Κόβετε το υπόλοιπο brownies σε κομματάκια και τα ανακατεύετε με το παγωτό κρατώντας λίγα κομματάκια για γαρνίρισμα (αν θέλετε). Τα απλώνετε πάνω από τη βάση και βάζετε τη φόρμα στην κατάψυξη να παγώσει. Ξεφορμάρετε αφαιρώντας το αντικολλητικό χαρτί. Ετοιμάζετε το Έτοιμο Γλάσο ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες στο φάκελο και γαρνίρετε με το γλάσο και τα φιστίκια Αιγίνης σε χοντρά κομμάτια.
 

​​Το Μίγμα για Παγωτό Παρφέ με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/), στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

  • 1 κουτί Μίγμα για Παγωτό Παρφέ με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 κουτί 1·2·Bake! Μίγμα για Brownies 
  • 4-5 φράουλες για γαρνίρισμα 
  • 550 ml (2 3/4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 3 αυγά
  • 150 ml (3/4 φλιτζ. τσαγιού) σπορέλαιο
  • 1 φάκελος Έτοιμο Γλάσο ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 γρ. φιστίκια Αιγίνης, ανάλατα και καθαρισμένα
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους