Ετοιμάζετε το Μίγμα για Παγωτό και το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες των συσκευασιών. Κόβετε τις μπανάνες σε ροδέλες, τις βάζετε στο τηγάνι, πασπαλίζετε με την Μαύρη Ζάχαρη Fytro και το λικέρ και τις καραμελώνετε. Στρώνετε το μίγμα μπισκότου σε φόρμα που ανοίγει, διαμέτρου 26 εκατοστών. Ανακατεύετε και απλώνετε πάνω από τη βάση του μπισκότου την Κουβερτούρα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ, τις μπανάνες, το ζαχαρούχο γάλα. Και από πάνω απλώνετε το έτοιμο παγωτό. Βάζετε τη φόρμα στην κατάψυξη να παγώσει, ξεφορμάρετε και γαρνίρετε με τις αποξηραμένες μπανάνες.
Το Μίγμα για Παγωτό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/), στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.