Διαλύετε 4 κουταλιές της σούπας Σιρόπι Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ σε 1/2 φλιτζάνι τσαγιού χλιαρό νερό. Ετοιμάζετε το Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. Βάζετε τη μία Βάση για τούρτα με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σε πιατέλα και τη σιροπιάζετε. Απλώνετε τη μισή ποσότητα πραλίνας φουντουκιού, τη μία μπανάνα και τη μισή ποσότητα Garni. Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία και σκεπάζετε με την τρίτη βάση την οποία και σιροπιάζετε.
Αφήνετε για 20 λεπτά στο ψυγείο να παγώσει και να σταθεροποιηθεί. Κόβετε σε τρίγωνα και γαρνίρετε με το Σιρόπι Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ.
*Το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.