Σε μία κατσαρόλα βάζετε τη ζάχαρη, το βούτυρο, το νερό, το αλάτι και τα αφήνετε να βράσουν σε δυνατή φωτιά για 15 λεπτά. Διαλύετε το HΕΜΟ μέσα στο γάλα. Βάζετε τη Ζελατίνη σε φύλλα ΓΙΩΤΗΣ σε 1/4 φλιτζάνι του τσαγιού νερό για να μαλακώσει. Όταν είναι έτοιμο το μίγμα στην κατσαρόλα, το ρίχνετε μαζί με τη ζελατίνη στον κάδο του μίξερ και το χτυπάτε στο μίξερ μέχρι να κρυώσει καλά.
Προσθέτετε στον κάδο του μίξερ το γάλα με το HΕΜΟ και συνεχίζετε το ανακάτεμα. Βάζετε το μίγμα σε παγοκύστες και το αφήνετε να κρυώσει στην κατάψυξη για 2 ώρες. Σε μπεν μαρί λιώνετε την Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ. Όταν το μίγμα παγώσει και είναι έτοιμα τα σοκολατάκια, με τη βοήθεια οδοντογλυφίδων, τα βουτάτε στη σοκολάτα και τα αφήνετε σε ένα αντικολλητικό χαρτί έως ότου στεγνώσουν. Τα τοποθετείτε στο ψυγείο για συντήρηση.