Σε μία μικρή κατσαρόλα ρίχνετε τη ζάχαρη, το γάλα, το βούτυρο και τα αφήνετε να βράσουν για 10 λεπτά. Αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά, ρίχνετε το περιεχόμενό της στον κάδο του μίξερ και το χτυπάτε σε μέτρια ταχύτητα για 2-3 λεπτά. Προσθέτετε στον κάδο του μίξερ το φυστικοβούτυρο ή το ταχίνι, το Πίτυρο Βρώμης Fytro και το HΕΜΟ. Τοποθετείτε το μίγμα στο ψυγείο και το αφήνετε να παγώσει για μια ώρα.
Όταν το μίγμα είναι έτοιμο, φτιάχνετε στρογγυλά και μικρού μεγέθους μπισκότα και τα τοποθετείτε στην κατάψυξη για 20 λεπτά. Σε μπεν μαρί λιώνετε την Κουβερτούρα 65% κακάο ΓΙΩΤΗΣ. Όταν τα μπισκότα είναι έτοιμα, με τη βοήθεια ενός πιρουνιού, τα βουτάτε στη σοκολάτα και τα τοποθετείτε πάνω σε μία σχάρα για να στραγγιστούν. Γαρνίρετε τα μπισκότα με τριμμένο φιστίκι Αιγίνης.