Σοτάρετε με το ελαιόλαδο τον κιμά με το κρεμμύδι, το καρότο και το σκόρδο. Σβήνετε με το κρασί, προσθέτετε την τομάτα και τα καρυκεύματα. Ρίχνετε 1 φλιτζάνι τσαγιού νερό και σιγοβράζετε, μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά. Ετοιμάζετε τη ζύμη, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας 1· 2· Bake! Μίγμα για Ζύμη Πίτσας και τη χωρίζετε σε 6 μέρη. Ετοιμάζετε τα πεϊνιρλί, τα γεμίζετε με τον κιμά, πασπαλίζετε με το τυρί και ψήνετε στους 180 °C για περίπου 25 λεπτά. Λίγα λεπτά πριν να είναι έτοιμος ο κιμάς, σπάτε από ένα αυγό επάνω από τον κιμά και συνεχίζετε το ψήσιμο, μέχρι τα αυγά να είναι έτοιμα.