Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη, μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος, ένα-ένα τα αυγά και στο τέλος τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ, συνεχίζοντας το χτύπημα στη χαμηλή ταχύτητα για 1 λεπτό. Μοιράζετε το μίγμα σε 2 ταψάκια, διαμέτρου 24-26 εκατοστά, βουτυρωμένα και αλευρωμένα και ψήνετε στους 180 °C για περίπου 30 λεπτά. Αφήνετε να κρυώσουν και ξεφορμάρετε. Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Βάζετε σε πιατέλα τη μία βάση, απλώνετε την κρέμα και σκεπάζετε με τη δεύτερη βάση. Για την ετοιμασία του γλάσου, ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος, προσθέτετε την Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ, ανακατεύετε πολύ καλά, μέχρι να λιώσει, και περιχύνετε το κέικ.
Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/), στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.