Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη σε δυνατή ταχύτητα, μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε ένα-ένα τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα, μέχρι να φουσκώσουν. Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύοντας σε χαμηλή ταχύτητα. Κόβετε τη ζύμη σε μικρά μπαλάκια των 20 γραμμαρίων, τα πατάτε ελαφρά και τα ψήνετε στους 180 °C για 20 περίπου λεπτά. Όταν κρυώσουν, τα γεμίζετε με τη μαρμελάδα βερίκοκο. Μπορείτε να λιώσετε σε μπεν μαρί μία πλάκα Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ και να βουτήξετε τα μπισκότα στη λιωμένη κουβερτούρα ή να σχηματίσετε γραμμές με τη βοήθεια ένα πιρουνιού.