Ετοιμάζετε τη ζύμη: Κοσκινίζετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, προσθέτετε το αυγό με τη ζάχαρη και το βούτυρο σε μικρά κομμάτια, ζυμώνετε με το χέρι και προσθέτετε και λίγο νερό αν χρειαστεί. Αφήνετε τη ζύμη να ξεκουραστεί στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά. Ανοίγετε το φύλλο, το τοποθετείτε σε βουτυρωμένη ταρτιέρα διαμέτρου 26-28 εκατοστών και ψήνετε στους 180-200ºC αέρα για 20 λεπτά.
Ετοιμάζετε τη γέμιση: Σε μια κατσαρόλα σοτάρετε στο ελαιόλαδο τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το κολοκύθι, έως ότου εξατμιστούν τα υγρά. Προσθέτετε το αλάτι, το πιπέρι, το μοσχοκάρυδο και το δυόσμο και αποσύρετε από τη φωτιά. Αφού κρυώσει η γέμιση, προσθέτετε τη μυζήθρα. Αναμιγνύετε τα αυγά, το γάλα και την κρέμα γάλακτος και προσθέτετε το μίγμα στη γέμιση.
Ρίχνετε το μίγμα στην τάρτα και ψήνετε στους 180-200ºC αέρα για άλλα 20-25 λεπτά.