Σε μια κατσαρόλα σοτάρετε στο ελαιόλαδο το μοσχάρι. Προσθέτετε το καρότο, το σέλινο, το Χυμό Λεμονιού Realemon και το νερό και σιγοβράζετε σε χαμηλή θερμοκρασία για περίπου 3 ώρες.
Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία. Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το υπόλοιπο γάλα και τη σελινόριζα κομμένη σε κύβους και βράζετε σε μέτρια φωτιά για περίπου 45 λεπτά. Σουρώνετε και προσθέτετε το μίγμα στον πουρέ πατάτας, ανακατεύοντας, έως ότου ο πουρές αποκτήσει βελούδινη υφή. Μόλις ετοιμάσετε το κρέας, προσθέτετε το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ, διαλυμένο σε 3 κουταλιές της σούπας νερό, δένοντας, με αυτόν τον τρόπο, το λεμονάτο. Αποσύρετε από τη φωτιά. Σερβίρετε το μοσχάρι, συνοδεύοντάς το με τον πουρέ σελινόριζας.
Ο Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/), στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.