Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε όλα τα υλικά για το σιρόπι και βράζετε για 15 λεπτά. Αφήνετε το σιρόπι να κρυώσει. Σε ένα μπολ ανακατεύετε τους ξηρούς καρπούς, την Κουβερτούρα σε Νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ, τη φρυγανιά και τα μπαχαρικά. Ανοίγετε τα φύλλα. Παίρνετε ένα ένα φύλλο, το βουτυρώνετε, το κόβετε στη μέση, απλώνετε μια ποσότητα από το μίγμα και διπλώνετε σαν μπουρεκάκια, τις δυο πλευρές πρώτα και μετά κυλινδρικά. Αφού ετοιμάσετε όλα τα φύλλα τα τοποθετείτε σε ένα ταψί βουτυρωμένο και τα ραντίζετε με λίγο βούτυρο. Ψήνετε στους 160ºC για 25 λεπτά. Βγάζετε το ταψί και ρίχνετε το κρύο σιρόπι.