Σε μια κατσαρόλα σοτάρετε στο ελαιόλαδο το μπούτι. Στη συνέχεια, ρίχνετε τα κρεμμύδια και σβήνετε με το Χυμό Λεμονιού ReaLemon. Συμπληρώνετε με νερό μέχρι να καλυφθεί το αρνί. Μαγειρεύετε σε μέτρια φωτιά για 2,5 ώρες. Πλένετε και κόβετε το σπανάκι, το μαρούλι και τον άνηθο και τα ρίχνετε στην κατσαρόλα, μισή ώρα πριν την αποσύρετε από τη φωτιά, ώστε να μαγειρευτούν όλα μαζί. Σε ένα μπολ βάζετε το αυγό και το Κορν Φλαουρ ΓΙΩΤΗΣ, τα ανακατεύετε με ένα σύρμα και προσθέτετε σιγά σιγά, με τη βοήθεια μιας κουτάλας, ζουμί από την κατσαρόλα. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία 2-3 φορές. Ρίχνετε το μίγμα του μπολ μέσα στην κατσαρόλα και αναδεύετε το περιεχόμενό της με κυκλικές κινήσεις, ώστε να ανακατευτούν καλά όλα τα υλικά μεταξύ τους. Αν θέλετε, προσθέτετε επιπλέον χυμό λεμονιού.