Ετοιμάζετε το κρέας: βάζετε σε τηγάνι το μισό ελαιόλαδο, κόβετε τα λαχανικά σε κομμάτια, τα σοτάρετε και τα μεταφέρετε σε κατσαρόλα. Στο ίδιο τηγάνι σοτάρετε το κρέας, με το υπόλοιπο λάδι. Σβήνετε με το κρασί και προσθέτετε το κρέας στην κατσαρόλα. Βάζετε την τομάτα, τα μπαχαρικά, τα μυρωδικά και 2-3 φλιτζάνια τσαγιού νερό και σιγοβράζετε, μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Αφαιρείτε το κρέας από την κατσαρόλα και σουρώνετε τη σάλτσα, την οποία βάζετε σε κατσαρολάκι. Διαλύετε το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ σε 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού νερό, το προσθέτετε στη σάλτσα μαζί με το βούτυρο και σιγοβράζετε, μέχρι να δέσει η σάλτσα. Ετοιμάζετε τον πουρέ: βάζετε σε κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρετε τη σελινόριζα, το κρεμμύδι και το καρότο. Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού νερό και βράζετε τα λαχανικά. Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Λιώνετε τη σελινόριζα με το καρότο, προσθέτετε το βούτυρο και την κρέμα γάλακτος και βράζετε για 3 λεπτά, ανακατεύοντας συνέχεια. Προσθέτετε τον πουρέ σελινόριζας στον έτοιμο πουρέ πατάτας και ανακατεύετε. Σερβίρετε το κρέας με τον πουρέ και γαρνίρετε με τον μαϊντανό, το ξύσμα λεμονιού και λίγο ελαιόλαδο.