Χτυπάτε όλα τα υλικά για τη ζύμη στο μίξερ, μέχρι να γίνει ομοιογενής και τη βάζετε στο ψυγείο για 20 λεπτά, να ξεκουραστεί. Ανοίγετε τη ζύμη, την απλώνετε σε βουτυρωμένη ταρτιέρα διαμέτρου 26-28 εκατοστών και ψήνετε για 35 λεπτά, στους 160°C. Τη βγάζετε από τον φούρνο, αφήνετε να κρυώσει και απλώνετε τη Μαρμελάδα Βατόμουρο Fytro. Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στον φάκελο, και το αφήνετε να κρυώσει. Χτυπάτε το ΓΙΩΤΗΣ Crème, σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία, και το ανακατεύετε με το κρύο Άνθος Αραβοσίτου. Απλώνετε την κρέμα πάνω από την μαρμελάδα και βάζετε την τάρτα στο ψυγείο για 20 λεπτά. Κόβετε τα φρούτα, γαρνίρετε την τάρτα και πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη.