Ετοιμάζετε τη βάση: Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου), τον κρόκο αυγού και τη ζάχαρη να αφρατέψουν. Προσθέτετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ με το αλάτι και συνεχίζετε το χτύπημα, για 3 λεπτά. Εάν η ζύμη δεν ξεκολλάει από τα τοιχώματα, προσθέτετε λίγο νερό. Σκεπάζετε τη ζύμη με μεμβράνη και την αφήνετε στο ψυγείο για 15 λεπτά. Την ανοίγετε με πλάστη και τη βάζετε σε ταρτιέρα, διαμέτρου 26-28 εκατοστών. Τρυπάτε με πιρούνι και ψήνετε στους 160°C, για περίπου 15 λεπτά. Σε μια κατσαρόλα, βάζετε το λάδι να ζεσταθεί και προσθέτετε το φρέσκο κρεμμύδι και το σπανάκι και αλατοπιπερώνετε. Τα αφήνετε να μαραθούν καλά. Κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε τον βασιλικό. Ετοιμάζετε την Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, και την ανακατεύετε με το μίγμα με το σπανάκι. Αδειάζετε το μίγμα στην τάρτα και ψήνετε για 30 λεπτά στους 160°C και για 10 λεπτά στους 170°C. Αφήνετε να κρυώσει και ξεφορμάρετε.
Η Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/), στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.