Βράζετε τις πένες σε αλατισμένο νερό, τις σουρώνετε και τις απλώνετε σε ένα πυρέξ. Κόβετε το μπέικον σε μικρά κομμάτια και το σοτάρετε με το ελαιόλαδο, τα κρεμμύδια και το σκόρδο. Σβήνετε με το κρασί και προσθέτετε την κρέμα γάλακτος, αλάτι και πιπέρι. Βράζετε για ένα-δύο λεπτά. Ρίχνετε τη σάλτσα στα ζυμαρικά, την ψιλοκομμένη λιαστή τομάτα, πασπαλίζετε με τα 2/3 από το τυρί και ανακατεύετε. Ετοιμάζετε τη Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, και την απλώνετε πάνω από τις πένες. Πασπαλίζετε με το υπόλοιπο τυρί και ψήνετε στους 180°C, για περίπου 30-35 λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα.
*Η Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.