[@ArticlePhoto]
Πάβλοβα σε ποτήρια

Χτυπάτε στη δυνατή ταχύτητα του μίξερ τα ασπράδια και σιγά-σιγά ρίχνετε την κρυσταλλική ζάχαρη, συνεχίζοντας το χτύπημα, μέχρι να φουσκώσει το μίγμα. Προσθέτετε την άχνη ζάχαρη και τη βανίλια και ανακατεύετε ελαφριά με μαρίζ. Κόβετε τις μαρέγκες σε μικρά στρογγυλά και ψήνετε στους 80°C, για περίπου 60 λεπτά. Κόβετε τις φράουλες σε μικρά κομμάτια και τις ανακατεύετε με τη ζάχαρη και το κονιάκ. Τις αφήνετε για μισή ώρα στο ψυγείο. Ετοιμάζετε το Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. Σερβίρετε σε ποτήρια τοποθετώντας στο καθένα μαρέγκες, Garni, φράουλες, μαρέγκες, Garni. Γαρνίρετε με φρέσκιες φράουλες και κομματάκια μαρέγκας.
 

*Το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

 

Υλικά για τις μαρέγκες

  • 4 ασπράδια
  • 140 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) άχνη ζάχαρη
  • 130 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη 
  • 1 βανίλια 

Υλικά για την κρέμα

  • 1 φάκελος Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 300 γρ. φράουλες
  • 30 γρ. (3 κουτ. σούπας) ζάχαρη
  • 10 γρ. (2 κουτ. σούπας) κονιάκ

Υλικά για γαρνίρισμα 

  • Φρέσκιες φράουλες
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους