Ετοιμάζετε τις Κρέμες Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες των φακέλων, προσθέτοντας ξύσμα πορτοκαλιού και στις δυο. Βάζετε σε μία πιατέλα τη μία Βάση για τούρτα με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ, τη ραντίζετε με λίγο ποτό, αν θέλετε (κατά προτίμηση grand marnier), και απλώνετε από πάνω την έτοιμη κρέμα βανίλια. Τοποθετείτε τη δεύτερη βάση και αφού τη ραντίσετε με λίγο ποτό, τη βάζετε στην κατάψυξη για 15 λεπτά. Βγάζετε από την κατάψυξη, απλώνετε την έτοιμη κρέμα πραλίνα, τοποθετείτε την 3η βάση, ραντίζετε με το ποτό και τη βάζετε πάλι στην κατάψυξη, για ακόμα 15 λεπτά.
Ετοιμάζετε το Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, και καλύπτετε την τούρτα γύρω-γύρω. Βάζετε την τούρτα στο ψυγείο για μία ώρα περίπου, να παγώσει καλά. Ετοιμάζετε το γλάσο: Σε ένα κατσαρόλι βράζετε για 5 λεπτά τη ζάχαρη μαζί με το νερό, τον χυμό και το ζαχαρούχο γάλα. Κατεβάζετε από τη φωτιά. Προσθέτετε την Κουβερτούρα Σοκολάτα Λευκή ΓΙΩΤΗΣ, σπασμένη σε κομμάτια, και ανακατεύετε, μέχρι να διαλυθεί καλά. Βάζετε τα φύλλα Ζελατίνης ΓΙΩΤΗΣ σε 3-4 κουταλιές σούπας κρύο νερό να μαλακώσουν, τις στύβετε καλά και τις προσθέτετε στο κατσαρολάκι. Ρίχνετε το κίτρινο χρώμα ζαχαροπλαστικής, ανακατεύετε και αφήνετε να κρυώσει αρκετά. Βγάζετε την τούρτα από το ψυγείο, την τοποθετείτε πάνω σε σχάρα και περιχύνετε με το γλάσο, ώστε να καλυφθεί όλη. Αφήνετε στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου και τη γαρνίρετε στο κέντρο, με Κουβερτούρα σε Νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ.
*Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Πραλίνα και με γεύση Βανίλια και το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζονται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.