Καθαρίζετε τα μήλα και τα κόβετε σε μικρά κομματάκια. Σε μια κατσαρόλα βάζετε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη, προσθέτετε τα κομματάκια μήλου, το κονιάκ, 1/2 φλιτζάνι τσαγιού νερό και σιγοβράζετε μέχρι να μαλακώσουν τα μήλα. Ετοιμάζετε το Ρυζόγαλο ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και προσθέτετε τις σταφίδες αφού τις έχετε ξεπλύνει με λίγο νερό. Προσθέτετε τα μήλα στο έτοιμο ρυζόγαλο, ανακατεύετε και σερβίρετε. Αν θέλετε γαρνίρετε με Σιρόπι Καραμέλας ΓΙΩΤΗΣ ή κανέλα.