Ζεσταίνετε ελαφρά το γάλα με το βούτυρο και τον χυμό πορτοκαλιού. Κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε τη Φρέσκια Μαγιά ΓΙΩΤΗΣ, ανακατεύοντας ελαφρά, μέχρι να διαλυθεί και συνεχίζετε, προσθέτοντας τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από το αλεύρι. Αδειάζετε το μίγμα στον κάδο του μίξερ, ρίχνετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ και ζυμώνετε με γάντζο σε μέτρια ταχύτητα, μέχρι η ζύμη να ξεκολλάει από τα τοιχώματα του κάδου. Σκεπάζετε με πετσέτα και αφήνετε το μίγμα σε ζεστό μέρος, μέχρι να διπλασιαστεί ο όγκος του. Στη συνέχεια, κόβετε τη ζύμη σε οκτώ κομμάτια των 250 περίπου γραμμαρίων. Ανά δύο, τα ανοίγετε με τα χέρια σας, σε στρογγυλό σχήμα, βάζετε στο καθένα 40 γραμμάρια πραλίνα φουντουκιού (2 κουταλιές της σούπας) και 20 γραμμάρια φουντούκια (2 κουταλιές της σούπας), τα τυλίγετε προσεκτικά σε μπαστούνια και πλέκετε το τσουρέκι. Συνεχίζετε με τα υπόλοιπα. Τα βάζετε σε ταψί και τα αφήνετε σε ζεστό μέρος, για περίπου 20 λεπτά. Χτυπάτε το αυγό και με πινέλο αλείφετε τα τσουρέκια. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C, για περίπου 30 λεπτά. Τα αφήνετε να κρυώσουν και πασπαλίζετε με άχνη ζάχαρη.