Φτιάχνετε τον ένα φάκελο Φρουί Ζελέ Ανανά ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το βάζετε στο ψυγείο να κρυώσει αρκετά, όχι όμως να πήξει. Σε μια φόρμα για τούρτα με σούστα Νο 22, αδειάζετε το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ, το οποίο έχετε προετοιμάσει, σύμφωνα με τη βασική συνταγή της συσκευασίας, και στρώνετε καλά με ένα κουτάλι.
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μπαβαρουάζ ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τη βασική συνταγή, και προσθέτετε το μισό ζελέ ανανά και το γιαούρτι (εάν θέλετε λιγότερη έντονη γεύση, μπορείτε να βάλετε τη μισή ποσότητα γιαουρτιού). Απλώνετε την έτοιμη κρέμα στην βάση μπισκότου και προσθέτετε από πάνω το υπόλοιπο ζελέ. Γαρνίρετε με κομμάτια κομπόστας ανανά ή φρούτων της αρεσκείας σας (εκτός από ακτινίδια και φρέσκο ανανά). Βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο, για 2-3 ώρες.
Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μπαβαρουάζ ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/), στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.