Ετοιμάζετε τη βάση: λιώνετε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι. Αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε το τριμμένο μπισκότο και ανακατεύετε. Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε καλά.
Ετοιμάζετε την Κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Προσθέτετε την καρύδα και ανακατεύετε.
Διαλύετε τον καφέ σε 1/4 φλιτζάνι του τσαγιού ζεστό γάλα, για την κρέμα σοκολάτας, προσθέτετε το υπόλοιπο γάλα και ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση σοκολάτα σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου.
Σε μία μακρόστενη φόρμα, στρώνετε το μπισκότο και έπειτα απλώνετε την κρέμα σοκολάτας και από πάνω την κρέμα καρύδας.
Βάζετε το γλύκισμα στην κατάψυξη, για δύο περίπου ώρες, ξεφορμάρετε και γαρνίρετε με κανέλα και Κακάο ΓΙΩΤΗΣ.
*Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια και Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.