[@ArticlePhoto]
Mousse πορτοκάλι με γιαούρτι

Παρασκευάζετε το Άνθος Αραβοσίτου Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ με το γάλα και το χυμό πορτοκαλιού. Αφήνετε να κρυώσει η κρέμα και προσθέτετε το γιαούρτι.
Χτυπάτε στο μίξερ το Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Αναμιγνύετε το έτοιμο Garni με την κρέμα και το γιαούρτι.
Μοιράζετε το mousse σε μπολ ή ποτήρια, το βάζετε στο ψυγείο για 1-2 ώρες και σερβίρετε με φέτες πορτοκαλιού ή γαρνίρετε με άλλο φρούτο.

Μπορείτε να αντικαταστήσετε το πορτοκάλι με χυμό άλλου φρούτου.

  • 1 φάκελος Άνθος Αραβοσίτου Βανίλια Βραστό ΓΙΩΤΗΣ 
  • 330 ml (1 ¾ φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 330 ml (1 ¾ φλιτζ. τσαγιού) χυμό φυσικό ή συμπυκνωμένο πορτοκαλιού
  • 1 στραγγιστό γιαούρτι
  • 1 φάκελος (100 γρ.) Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) γάλα 
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους