Χτυπάτε στο μίξερ, στη δυνατή ταχύτητα, τη ζάχαρη και τα αυγά, για ένα λεπτό. Προσθέτετε το βούτυρο μαλακωμένο, το αλάτι, την κρέμα γάλακτος, το γάλα και το ξύσμα λεμονιού και ανακατεύετε για ένα λεπτό, σε χαμηλή ταχύτητα.
Τέλος, ρίχνετε τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ, κοσκινισμένη, και ανακατεύετε με μια μαρίζ.
Αδειάζετε το μίγμα σε μία βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα 28 εκατοστών, ρίχνετε τις φράουλες κομμένες στα 4, και ψήνετε στους 170 °C, για 55 λεπτά.