Λιώνετε το βούτυρο, το ανακατεύετε με το τριμμένο μπισκότο και το απλώνετε σε μια φόρμα για κέικ 28 εκατοστών. Το βάζετε στο ψυγείο.
Ετοιμάζετε το Μίγμα για Παγωτό με γεύση καϊμάκι ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, προσθέτοντας το ξύσμα λεμονιού και το Μαλιμπού. Βάζετε το παγωτό στη φόρμα και το βάζετε στην κατάψυξη, για 3-4 ώρες να παγώσει.
Έπειτα, ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ με γεύση λεμόνι ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού και το αφήνετε να κρυώσει αρκετά, αλλά όχι να πήξει.
Αφού παγώσει το παγωτό, ρίχνετε το ζελέ και ξαναβάζετε το παγωτό στην κατάψυξη. Πριν σερβίρετε, αφήνετε έξω το cheesecake για 5-10 λεπτά, για να κόβεται καλύτερα.
Tip: Μπορείτε, εάν θέλετε παραπάνω γεύση, να αρωματίσετε το νερό για το ζελέ, με δυόσμο. Βράζετε το μισό νερό, προσθέτετε 2 κλωνάρια δυόσμου και σκεπάζετε με μεμβράνη, για 20 λεπτά. Ετοιμάζετε το ζελέ, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.
*Το Μίγμα για Παγωτό με γεύση Καϊμάκι ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.