Σε ένα μπολ, κοσκινίζετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ με το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ. Χτυπάτε το βούτυρο με τη ζάχαρη στο μίξερ, μέχρι να ασπρίσουν και αφρατέψουν. Προσθέτετε τους κρόκους έναν-έναν, το ξύσμα πορτοκαλιού, τη βανίλια, τo γάλα και το κοσκινισμένο αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και συνεχίζετε το χτύπημα, μέχρι να ξεκολλάει η ζύμη από τα τοιχώματα.
Χωρίζετε τη ζύμη στα δύο. Διαλύετε το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ στο γάλα και το ανακατεύετε με το ένα μισό της ζύμης. Φτιάχνετε 2 μπάλες ζύμης και τις αφήνετε στο ψυγείο, για 30 λεπτά.
Στον πάγκο εργασίας, στρώνετε 2 χαρτιά ψησίματος. Χωρίζετε κάθε ζύμη στα 2 και ανοίγετε στη μία λαδόκολλα ένα μακρόστενο φύλλο άσπρης ζύμης και στην άλλη ένα φύλλο ζύμης κακάο, διαστάσεων περίπου 18x20 εκατοστά. Τοποθετείτε το φύλλο ζύμης κακάο πάνω στο άσπρο και τυλίγετε σφικτά σε ρολό. Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία με τις υπόλοιπες ζύμες. Τυλίγετε τα 2 ρολά με μεμβράνη και τα βάζετε στην κατάψυξη για 20 λεπτά. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 160°C, στον αέρα.
Βγάζετε από την κατάψυξη και κόβετε με κοφτερό μαχαίρι, φέτες πάχους μισού εκατοστού. Βάζετε τα μπισκότα σε ταψιά, στρωμένα με αντικολλητικό χαρτί, και ψήνετε για 15-20 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς.
Τα βγάζετε από τον φούρνο και τα αφήνετε να κρυώσουν.