[@ArticlePhoto]
Μπάρες με ξηρούς καρπούς, κακάο και κουβερτούρα

Λαδώνετε ένα τετράγωνο ταψί και τοποθετείτε αντικολλητικό χαρτί. Αναμιγνύετε σε μια κατσαρόλα το ζαχαρούχο γάλα με το βούτυρο και την Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ και τα βάζετε σε πολύ χαμηλή φωτιά. Ανακατεύετε το μίγμα συχνά, μέχρι να λιώσει το βούτυρο και η κουβερτούρα και να ομογενοποιηθεί το μίγμα.

Κατεβάζετε από τη φωτιά και αφήνετε το μίγμα να κρυώσει λίγο. Προσθέτετε τους ξηρούς καρπούς, το ινδοκάρυδο, το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και τέλος, τα μπισκότα και ανακατεύετε ελαφρά. Αδειάζετε το μίγμα στο ταψί και το ισιώνετε, συμπιέζοντάς το ταυτόχρονα. Το βάζετε στο ψυγείο για ½ ώρα. Ξεφορμάρετε και κόβετε τις μπάρες με ένα κοφτερό μαχαίρι, σε κομμάτια.

190 γρ. μπισκότα, σπασμένα 
100 γρ. τριμμένο ινδοκάρυδο
160 γρ. χοντροκομμένοι ξηροί καρποί της αρεσκείας σας (φουντούκια, καρύδια)  
1 κουτ. σούπας Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
125 γρ. (1 πλάκα) Κουβερτούρα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
100 γρ.(1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο
1 κονσέρβα ζαχαρούχο γάλα
Λίγο λάδι

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους