Βράζετε την κρέμα γάλακτος και τα 200 ml γάλα.
Κατεβάζετε από τη φωτιά και διαλύετε το περιεχόμενο ενός φακέλου Φρουί Ζελέ με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ.
Το βάζετε στο ψυγείο να κρυώσει αρκετά αλλά όχι να πήξει. Βράζετε 200 ml γάλα.
Αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέτετε το περιεχόμενο 2 φακέλων Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ.
Ανακατεύετε μέχρι να λιώσουν καλά. Σε μια ειδική μακρόστενη φόρμα βάζετε την κρέμα-ζελέ φράουλας και την τοποθετείτε στο ψυγείο ή για 10 λεπτά στην κατάψυξη, μέχρι να πήξει. Λίγο πριν πήξει τελείως τοποθετείτε ψιλοκομμένα κομματάκια από τις φρέσκες φράουλες.
Όταν πήξει τελείως το πρώτο στρώμα κρέμας, ρίχνετε προσεκτικά το γκρανάζ σοκολάτας και τοποθετείτε το γλύκισμα στο ψυγείο.
Λίγο πριν πήξει καλά το στρώμα σοκολάτας, απλώνετε στην επιφάνεια το Tριμμένο Mπισκότο ΓΙΩΤΗΣ, απαλά, ώστε να κολλήσει ελαφρά.
Όταν πήξει τελείως το γλύκισμα, αναποδογυρίζετε και ξεφορμάρετε. Σερβίρετε από το ψυγείο.