Βράζετε την κρέμα γάλακτος και το γάλα. Κατεβάζετε από τη φωτιά και διαλύετε το περιεχόμενο ενός φακέλου Φρουί Ζελέ με γεύση Μούρο ΓΙΩΤΗΣ.
Φτιάχνετε το σιρόπι για το παντεσπάνι. Στον πάτο μιας ειδικής φόρμας για τούρτες, με σούστα Νο 26-28, τοποθετείτε το παντεσπάνι ή τα σαβαγιάρ και σιροπιάζετε.
Τοποθετείτε την κρέμα-ζελέ πάνω από το παντεσπάνι και βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο να πήξει. Αφού πήξει απλώνετε στην επιφάνεια τα φρέσκα φρούτα ψιλοκομμένα. Παρασκευάζετε το δεύτερο φάκελο Φρουί Ζελέ με γεύση Μούρο ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και αφού κρυώσει τον ρίχνετε πάνω από τα φρούτα.
Βάζετε την τούρτα στο ψυγείο να παγώσει καλά το στρώμα του ζελέ και σερβίρετε.