Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη. Προσθέτετε τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα, μέχρι να φουσκώσουν. Έπειτα, ρίχνετε την κρέμα γάλακτος, το κονιάκ και το ξύσμα από το πορτοκάλι.
Στη συνέχεια, κοσκινίζετε τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ και την προσθέτετε μαζί με το αλάτι. Ανακατεύετε με μαρίζ, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα. Παίρνετε 450 γραμμάρια από το μίγμα και προσθέτετε 30 γραμμάρια Κακάο ΓΙΩΤΗΣ κοσκινισμένο και 30 γραμμάρια γάλα.
Έπειτα, βουτυρώνετε ένα αντικολλητικό ταψί, διαμέτρου 26 εκατοστών. Στο κέντρο του, ρίχνετε μια κουταλιά της σούπας λευκό μίγμα και από πάνω μία κουταλιά της σούπας από το μίγμα με το κακάο και συνεχίζετε τη διαδικασία, μέχρι να τελειώσει το μίγμα.
Tέλος, ψήνετε στους 180°C για περίπου 30 λεπτά.