Χτυπάτε στο μίξερ το αυγό με τη ζάχαρη, προσθέτετε την Κουβερτούρα Σοκολάτα λευκή σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ, την οποία έχετε λιώσει σε μπεν μαρί, και την κρέμα τυριού. Ανακατεύετε και βάζετε το μίγμα στο ψυγείο.
Ετοιμάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Brownies & Σοκολατόπιτα, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού για το brownies και απλώνετε τη μισή ποσότητα σε ένα μικρό, τετράγωνο ταψί. Απλώνετε και τη μισή γέμιση και βάζετε το ταψί στην κατάψυξη για 20 λεπτά.
Το βγάζετε, προσθέτετε την υπόλοιπη κρέμα τυριού και καταψύχετε ξανά για 10 λεπτά. Τέλος, το βγάζετε από την κατάψυξη. Προσθέτετε το υπόλοιπο μίγμα για brownies και τα μύρτιλα και ψήνετε στους 170°C, στον αέρα, για 25 λεπτά περίπου. Αφήνετε να κρυώσει λίγο και σερβίρετε πασπαλίζοντας, αν θέλετε, με ζάχαρη άχνη.