Αναμιγνύετε το τριμμένο μπισκότο με το βούτυρο ή τη μαργαρίνη αφού το έχετε λιώσει και στρώνετε σε ταρτιέρα Νο 20 - 22 εκ. Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τη βασική συνταγή προσθέτοντας το ξύσμα λεμονιού. Αφού κρυώσει η κρέμα, την απλώνετε πάνω στην τάρτα. Γαρνίρετε με τις φράουλες, τα ακτινίδια και τα αλείφετε με τη μαρμελάδα της αρεσκείας σας.
*Το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.