[@ArticlePhoto]
Τάρτα Φρούτων με Άνθος Αραβοσίτου με Βρώμη

Αναμιγνύετε το τριμμένο μπισκότο με το βούτυρο ή τη μαργαρίνη αφού το έχετε λιώσει και στρώνετε σε ταρτιέρα Νο 20 - 22 εκ. Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τη βασική συνταγή προσθέτοντας το ξύσμα λεμονιού. Αφού κρυώσει η κρέμα, την απλώνετε πάνω στην τάρτα. Γαρνίρετε με τις φράουλες, τα ακτινίδια και τα αλείφετε με τη μαρμελάδα της αρεσκείας σας.

 

*Το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

 
  • 380 γρ. τριμμένο μπισκότο
  • 200 ml βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 1 φάκελος Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • ​660 ml (3 1/4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • ξύσμα από μισό λεμόνι
  • 80 γραμ. φράουλες         
  • 2 ακτινίδια             
  • 2 κουτ. σούπας μαρμελάδα της αρεσκείας σας
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους