[@ArticlePhoto]
Triffle Κρέμα και Μπισκότο

Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου και το αφήνετε στο ψυγείο να κρυώσει για μισή ώρα περίπου. Λιώνετε την πλάκα Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν-μαρί και την ανακατεύετε με το τριμμένο μπισκότο. Στρώνετε το μίγμα σε λαδόκολλες και το ανοίγετε με πλάστη. Βάζετε στο ψυγείο για 10’ και κόβετε με ένα φλιτζανάκι 10-12 στρογγυλά κομμάτια. Σε 5-6 ατομικά μπολάκια ή ποτηράκια βάζετε εναλλάξ κρέμα, τριμμένο φιστίκι, μπισκότο και επαναλαμβάνετε γαρνίροντας με 1 μπισκότο.
 

*Το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

 
  • 1 φάκελος Άνθος Αραβοσίτου βραστό γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ 
  • 660 ml (3 1/4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα 
  • 45γρ. (4-5 κουτ. σούπας)  ζάχαρη 
  • 1 πλάκα Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ 
  • 40 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) φιστίκια Αιγίνης τριμμένα
  • 190 γρ. τριμμένο μπισκότο
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους