Βάζετε σε μία κατσαρόλα το γάλα, τη ζάχαρη, τα αποξηραμένα σύκα ψιλοκομμένα και τα goji berry και τα αφήνετε να μουλιάσουν για μισή ώρα περίπου. Τα σουρώνετε και μέσα στο γάλα προσθέτετε την μπανάνα, την οποία πρώτα έχετε πολτοποιήσει και το Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ και βράζετε, ακολουθώντας τις οδηγίες του φακέλου. Μοιράζετε το μίγμα σε 4-5 ατομικά μπολάκια ή ποτηράκια και γαρνίρετε με τα σύκα και τα goji berry.
*Το Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.