Ετοιμάζετε τη βάση του μπισκότου ως εξής: Λιώνετε τη μαργαρίνη ή το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι. Αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε το περιεχόμενο του φακέλου Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε. Αδειάζετε το μπισκότο σε μια φόρμα για τούρτες με σούστα (Νο 26) και στρώνετε ομοιόμορφα τη βάση, πιέζοντας ελαφρά με ένα κουτάλι. Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Τσηζκέικ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής. Σε ένα μπολ του μίξερ βάζετε το ανθότυρο, τη ζάχαρη άχνη, το grand marnier και το ξύσμα λεμονιού και χτυπάτε μέχρι να γίνουν μια απαλή κρέμα (περίπου 5 λεπτά). Σε 4 κουταλιές της σούπας κρύο νερό μαλακώνετε μεμονωμένα τα φύλλα Ζελατίνης ΓΙΩΤΗΣ για 5 περίπου λεπτά. Διαλύετε τη ζελατίνη σε λίγο ζεστό νερό και την προσθέτετε στην κρέμα με το ανθότυρο, ανακατεύοντας καλά. Αναμιγνύετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Τσηζκέικ ΓΙΩΤΗΣ με την κρέμα ανθότυρο και την απλώνετε πάνω από τη βάση μπισκότο. Γαρνίρετε την επιφάνεια της τούρτας με Μαρμελάδα Ροδάκινο Fytro (αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε στη μαρμελάδα 5 γραμμάρια διαλυμένη ζελατίνη).
Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Τσηζκέικ ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/), στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.