[@ArticlePhoto]
Κουραμπιέδες με αμύγδαλο και φουντούκι

Χτυπάτε το βούτυρο με 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη άχνη, έως ότου αφρατέψει το μίγμα. Προσθέτετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ και το αλεύρι αμυγδάλου, τη βανίλια, τα φουντούκια και την Κουβερτούρα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε ελαφρά. Πλάθετε σε μπαλάκια και ψήνετε στους 180°C, για περίπου 20 λεπτά. Ραντίζετε ελαφρά με το ροδόνερο και πασπαλίζετε με την υπόλοιπη ζάχαρη άχνη.

  • 400 γρ. (3 1/3 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) αλεύρι αμυγδάλου
  • 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο
  • 60 γρ. (2/3 φλιτζ .τσαγιού) χοντροκομμένα φουντούκια
  • 400 γρ. (4 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη άχνη 
  • 1 βανίλια
  • 50 γρ. (1/2 φάκελος) Κουβερτούρα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ 
  • Λίγο ροδόνερο
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους