Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη, μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα για 3 λεπτά. Ρίχνετε το γάλα, τη βανίλια, το τζίντζερ και στο τέλος τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ, την καρύδα και τα αποξηραμένα φρούτα, ψιλοκομμένα. Ανακατεύετε ελαφρά. Ρίχνετε το μίγμα σε μεγάλη βουτυρωμένη φόρμα για κέικ και ψήνετε στους 180°C, για περίπου 45 λεπτά. Όταν κρυώσει, γαρνίρετε με τη ζάχαρη άχνη και προαιρετικά, με ψιλοκομμένα αποξηραμένα φρούτα, κλαδάκια δενδρολίβανο και τριμμένη καρύδα.