[@ArticlePhoto]
Τρουφάκια με πιπέρι και ουίσκι

Λιώνετε την Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ και το βούτυρο, προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το κακάο, τη ζάχαρη άχνη και το μπισκότο, ανακατεύετε και βάζετε το μίγμα στο ψυγείο, για 1 ώρα περίπου. Σε τρία διαφορετικά μπολ βάζετε το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ, το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ, και τη ζάχαρη άχνη.

Φτιάχνετε με το μίγμα μικρά μπαλάκια, τα ρίχνετε μέσα στα μπολ, τα ανακατεύετε, ώστε να καλυφθούν καλά με τη ζάχαρη άχνη ή το κακάο ή το μπισκότο, και τα βάζετε στην πιατέλα σας.

  • 200 γρ. (2 φάκελοι) Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ  
  • 60 ml (1/3 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος
  • 50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) ουίσκι
  • 30 γρ. (2 κουτ. σούπας) βούτυρο 
  • 3 γρ. πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • 2 γρ. σκόνη τζίντζερ
  • ξύσμα από 1 μανταρίνι
  • 100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ  
  • 100 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη άχνη
  • 100 γρ. Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ 
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους