Ετοιμάζετε τη βάση μπισκότου: λιώνετε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι. Αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε το τριμμένο μπισκότο και ανακατεύετε. Το απλώνετε σε μία φόρμα που ανοίγει, διαμέτρου 20 εκατοστών περίπου, δημιουργώντας τοιχώματα γύρω-γύρω.
Χτυπάτε σε ένα μπολ τα αυγά με τη ζάχαρη.
Λιώνετε το βούτυρο και τη Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν μαρί και τα προσθέτετε στο μπολ με τα αυγά. Ρίχνετε το γάλα, τα κάστανα σε κομματάκια και τα υπόλοιπα φρούτα, ανακατεύετε καλά και το αδειάζετε πάνω από τη βάση (όχι μέχρι το χείλος).
Ψήνετε την τάρτα στους 170°C για 40 λεπτά και την αφήνετε να κρυώσει. Ετοιμάζετε τη γκανάζ, βάζοντας την κρέμα γάλακτος να ζεσταθεί. Βάζετε σε ένα μπολ την Κουβερτούρα 65% κακάο ΓΙΩΤΗΣ, ρίχνετε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύετε σιγά-σιγά, μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και να γίνει λεία. Την απλώνετε πάνω από την κρύα τάρτα και τη βάζετε στο ψυγείο.
Τέλος, μπορείτε να λιώσετε λίγη Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ και να προσθέσετε Νιφάδες βρώμης Fytro, έτσι ώστε να δημιουργήσετε ένα τραγανό στοιχείο πάνω στην τάρτα και να γαρνίρετε την επιφάνεια.