Σε χλιαρό γάλα (30°C περίπου) διαλύετε τη Μαγιά Στιγμής ΓΙΩΤΗΣ και την ανακατεύετε με τα υπόλοιπα υλικά στο μίξερ με τον γάντζο, για περίπου 5 λεπτά. Μεταφέρετε τη ζύμη σε μπολ, τη σκεπάζετε και την αφήνετε να φουσκώσει για μισή ώρα περίπου. Ανακατεύετε τα υλικά για τη γέμιση.
Ανοίγετε τη ζύμη σε παραλληλόγραμμο με έναν πλάστη, πασπαλίζετε με τη γέμιση, την τυλίγετε σε ρολό και την κόβετε σε κομμάτια. Τα πατάτε ελαφρά με το χέρι σας και τα τοποθετείτε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Τα αφήνετε για 10 λεπτά, τα αλείφετε με αυγό και τα ψήνετε στους 170°C, για περίπου 20 λεπτά.