Χτυπάτε το βούτυρο στη δυνατή ταχύτητα, ρίχνετε τμηματικά τη ζάχαρη και ένα-ένα τα αυγά. Συνεχίζετε το χτύπημα για 3 λεπτά. Προσθέτετε διαδοχικά τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ με το γάλα, τα βατόμουρα και τις σταφίδες, και ανακατεύετε ελαφρά. Βάζετε το μίγμα του κέικ σε μια μεγάλη φόρμα, την οποία έχετε βουτυρώσει και αλευρώσει. Ψήνετε σε μέτρια προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα. Αφήνετε το κέικ να κρυώσει για 10 λεπτά. Ξεφορμάρετε, περιχύνετε με το Έτοιμο Γλάσο Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ και αφού κρυώσει, πασπαλίζετε με την Κουβερτούρα σε Νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ και λίγο Κακάο ΓΙΩΤΗΣ.