Βάζετε στο μπολ του μίξερ όλα τα υλικά, εκτός από την κουβερτούρα, και χτυπάτε με τον γάντζο μέχρι να ομογενοποιηθούν και η ζύμη να ξεκολλά από τα τοιχώματα. Αφήνετε τη ζύμη στο ψυγείο για 15 λεπτά, ώστε να «ξεκουραστεί». Στη συνέχεια, ανοίγετε τη ζύμη, με τη βοήθεια πλάστη, σε πάχος 1 εκατοστού και κόβετε σε σχήματα αυγού ή κουνελιού με κουπάτ. Τα βάζετε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί, ψήνετε για 15 λεπτά στους 150°C και τα αφήνετε να κρυώσουν.
Λιώνετε την Κουβερτούρα Σοκολάτα Λευκή ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν μαρί και με τη βοήθεια ενός κορνέ με λεπτή μύτη, δημιουργείτε σχήματα στα κουλουράκια σας.