Ανακατεύετε τα υλικά για τη σφολιάτα μέχρι να δημιουργηθεί μία ομοιόμορφη ζύμη και τη βάζετε στο ψυγείο για 20 λεπτά. Ετοιμάζετε τη Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.
Σοτάρετε τον αρακά με το φρέσκο κρεμμύδι, τα προσθέτετε στη μπεσαμέλ μαζί με τον άνηθο και ανακατεύετε καλά. Βγάζετε τη ζύμη της σφολιάτας από το ψυγείο, την απλώνετε με έναν πλάστη σε τετράγωνο σχήμα, τη διπλώνετε και τη βάζετε για άλλα 20 λεπτά στο ψυγείο. Στη συνέχεια, ανοίγετε τη σφολιάτα σε στρογγυλό σχήμα, την απλώνετε σε μια ταρτιέρα με διάμετρο περίπου 22 εκατοστά και ψήνετε για 15 λεπτά, στους 160°C.
Απλώνετε το μίγμα μπεσαμέλ και τα αυγά κομμένα στα δυο και ψήνετε για 50 λεπτά, στους 160°C. Εάν θέλετε, μετά τα πρώτα 20 λεπτά, μπορείτε να σκεπάσετε την τάρτα με ένα αλουμινόχαρτο, ώστε να μην ξεραθούν τα αυγά.
Η Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/), στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.