[@ArticlePhoto]
Πίτσα λαγουδάκι

Ετοιμάζετε τη ζύμη, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού 1·2·Bake! Μίγμα για Ζύμη Πίτσας. Σοτάρετε το σκόρδο με το λάδι προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά για τη σάλτσα και σιγοβράζετε.
Χωρίζετε τη ζύμη στα δύο. Ανοίγετε το ένα μέρος σχηματίζοντας μία στρογγυλή βάση. Το άλλο μισό το χωρίζετε στα 2 και ανοίγετε τη ζύμη φτιάχνοντας τα 2 αυτάκια του λαγού. Απλώνετε τη σάλτσα, το τριμμένο τυρί, τα μανιτάρια και τα τοματάκια. Ψήνετε στους 180°C για περίπου 20 λεπτά. Γαρνίρετε με τη φρέσκια μοτσαρέλα και τα φύλλα ρόκας.

  • 1 κουτί 1·2·Bake! Μίγμα για Ζύμη Πίτσας
  • 100 γρ. μανιτάρια
  • 100 γρ. μοτσαρέλα ξερή τριμμένη
  • 12 τοματάκια κομμένα στη μέση
  • 120 γρ. μοτσαρέλα φρέσκια
  • λίγα φύλλα ρόκας

Για τη σάλτσα:

  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 200 γρ. τοματάκια κονκασέ
  • αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη
  • βασιλικός
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους