Ετοιμάζετε τη ζύμη, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού 1·2·Bake! Μίγμα για Ζύμη Πίτσας. Σοτάρετε το σκόρδο με το λάδι προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά για τη σάλτσα και σιγοβράζετε.
Χωρίζετε τη ζύμη στα δύο. Ανοίγετε το ένα μέρος σχηματίζοντας μία στρογγυλή βάση. Το άλλο μισό το χωρίζετε στα 2 και ανοίγετε τη ζύμη φτιάχνοντας τα 2 αυτάκια του λαγού. Απλώνετε τη σάλτσα, το τριμμένο τυρί, τα μανιτάρια και τα τοματάκια. Ψήνετε στους 180°C για περίπου 20 λεπτά. Γαρνίρετε με τη φρέσκια μοτσαρέλα και τα φύλλα ρόκας.