Ανακατεύετε στο μπολ του μίξερ το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, το αλάτι και τα αυγά.
Διαλύετε τη ζάχαρη στο χλιαρό γάλα. Προσθέτετε τη Μαγιά με Προζύμι ΓΙΩΤΗΣ και διαλύετε καλά. Τα προσθέτετε στο μπολ του μίξερ, ανακατεύοντας με τον γάντζο σε μεσαία ταχύτητα και ρίχνετε σιγά σιγά το βούτυρο σε κομματάκια.
Βγάζετε τη ζύμη από τον κάδο και τη δουλεύετε 2-3 λεπτά στον πάγκο με ελάχιστο αλεύρι. Τη σκεπάζετε με πετσέτα ή μεμβράνη και την αφήνετε να ξεκουραστεί για 1 ώρα. Στη συνέχεια, την ξαναδουλεύετε στον πάγκο με λίγο αλεύρι.
Τη χωρίζετε σε 4 μέρη, σχηματίζετε μπάλες και τις τοποθετείτε σε μια μακρόστενη φόρμα κέικ. Καλύπτετε με μία πετσέτα και αφήνετε 2 ώρες σε ζεστό περιβάλλον, μέχρι να φουσκώσει.
Αλείφετε με λίγο αυγό και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200° C στον αέρα για
30-35 λεπτά.
Αφήνετε να κρυώσει και ξεφορμάρετε.