Ετοιμάζετε το μίγμα της Α φάσης: διαλύετε τη ζάχαρη και τη Μαγιά με Προζύμι ΓΙΩΤΗΣ στο χλιαρό νερό, προσθέτετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε.
Σκεπάζετε με μεμβράνη και τα αφήνετε μία ώρα σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.
Βάζετε στο μπολ του μίξερ τα υλικά της Α και Β φάσης και ζυμώνετε με τον γάντζο στη δυνατή ταχύτητα για 5 λεπτά. Σκεπάζετε και αφήνετε το μίγμα να ξεκουραστεί για 30 λεπτά. Ζυμώνετε πάλι στον πάγκο και σχηματίζετε 3 μπαγκέτες μακρόστενες. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 230°C σε αντιστάσεις για 20 λεπτά.