Διαλύετε τη ζάχαρη και τη Μαγιά με Προζύμι ΓΙΩΤΗΣ στο χλιαρό νερό και προσθέτετε το γάλα.
Βάζετε στο μπολ του μίξερ το αλεύρι καλαμποκιού, το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, το αλάτι και το ηλιέλαιο, προσθέτετε σιγά σιγά το μίγμα με τη μαγιά με προζύμι και ζυμώνετε για 3 λεπτά με τον γάντζο στη μεσαία ταχύτητα. Βγάζετε από το μπολ και ζυμώνετε άλλα 5 λεπτά στο χέρι με ελάχιστο αλεύρι. Σκεπάζετε και αφήνετε το ζυμάρι να ξεκουραστεί για 1 ώρα σε ζεστό μέρος.
Ανοίγετε ένα στρογγυλό ζυμάρι, προσθέτετε τη φέτα, ζυμώνετε. Χωρίζετε τη ζύμη σε ατομικά ψωμάκια ή βάζετε σε ένα στρογγυλό ταψί διαμέτρου 26-28 εκ., το οποίο έχετε λαδώσει ελαφρώς. Χαράζετε απαλά σε μερίδες και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190° C στον αέρα για 30 λεπτά περίπου.