Διαλύετε τη ζάχαρη και τη Μαγιά με Προζύμι ΓΙΩΤΗΣ στο χλιαρό νερό.
Βάζετε στο μπολ του μίξερ το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, το αλάτι, το βούτυρο, τις ελιές και τα χτυπάτε ελαφρά με τον γάντζο. Προσθέτετε σιγά σιγά το μίγμα με τη Μαγιά με Προζύμι ΓΙΩΤΗΣ και ζυμώνετε για 3 λεπτά με τον γάντζο στη μεσαία ταχύτητα. Βγάζετε από το μπολ και ζυμώνετε άλλα 5 λεπτά στο χέρι με ελάχιστο αλεύρι. Ανοίγετε τη ζύμη μέσα σε ένα τετράγωνο ταψί και την αφήνετε να φουσκώσει για 45 λεπτά σε ζεστό μέρος. Στη συνέχεια, απλώνετε στην επιφάνεια τα τοματίνια πιέζοντάς τα στη ζύμη και την αφήνετε άλλα 20 λεπτά.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 210° C στον αέρα για 25 λεπτά.
Όταν την βγάλετε από τον φούρνο, ρίχνετε το ελαιόλαδο, το απλώνετε με ένα πινέλο και πασπαλίζετε με το αλάτι.