Χτυπάτε στο μίξερ με τον γάντζο σε χαμηλή ταχύτητα το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ μαζί με το αλάτι, τον λιναρόσπορο και τον ηλιόσπορο. Διαλύετε το μέλι και τη Μαγιά με Προζύμι ΓΙΩΤΗΣ στο χλιαρό νερό, τα ανακατεύετε και τα προσθέτετε στο μπολ του μίξερ, συνεχίζοντας το χτύπημα για 1-2 λεπτά. Βγάζετε το ζυμάρι και το δουλεύετε στον πάγκο για 5 λεπτά με ελάχιστο αλεύρι. Σκεπάζετε και αφήνετε να φουσκώσει για 45 λεπτά σε ζεστό μέρος.
Σχηματίζετε φρατζόλα ή καρβελάκι, αφήνετε άλλα 45 λεπτά σε ζεστό μέρος να φουσκώσει και ψήνετε στους 190° C στον αέρα για 15 λεπτά και 30 λεπτά στους 170° C.