Διαλύετε τη ζάχαρη και τη Μαγιά με Προζύμι ΓΙΩΤΗΣ στο χλιαρό νερό.
Βάζετε στο μπολ του μίξερ το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, το αλάτι και το ελαιόλαδο, προσθέτετε σιγά σιγά το μίγμα με τη Μαγιά με Προζύμι ΓΙΩΤΗΣ και ζυμώνετε για 3 λεπτά με τον γάντζο στη μεσαία ταχύτητα. Βγάζετε από το μπολ και ζυμώνετε άλλα 5 λεπτά στο χέρι. Σκεπάζετε και αφήνετε το ζυμάρι να ξεκουραστεί για 1 ώρα σε ζεστό μέρος.
Χωρίζετε τη ζύμη σε 6 μέρη, ανοίγετε με τα χέρια σας σε παραλληλόγραμμα, βάζετε στη μέση τη γέμιση της αρεσκείας σας και στη συνέχεια, κλείνετε τις δυο γωνίες μεταξύ τους και τα πλαϊνά μέρη, έτσι ώστε να καλυφθεί η γέμιση κατά το 1/3. Προθερμαίνετε τον φούρνο και ψήνετε στους 220° C σε αντιστάσεις για 15 με 17 λεπτά.